Modern sabun imalat sanayinde kullanılan, üç toplu sabun valsi öncesi mikserden gelen sabunun valsde ezilme ve homojenleşmesini kolaylaştırmak için tasarlanmış olup sabunun kalitesini ve homojenligini arttırmaktadır. Bu makinenin tüm sabun ile temas eden yüzeyleri paslanmaz krom malzemelerden imal edilmiştir.Makine helezonları imalinde özel alüminyum alaşım kullanılmıştır. Makine helezyon düzeni dişli kutusu ile tahrik edilmekte olup bu dişli kutusunda ısıl işlem görmüş çelik dişliler ve ağır yüklere dayanıklı çelik mil ve rulmanlar mevcuttur.
TEKNİK ÖZELLİKLER
1.SABUNLA TEMAS EDEN YERLER PASLANMAZ 304 KROMDUR
2.MAKARNA HELEZONU ETİAL 171 ALEMİNYUMDUR.
3.MAKARNA 5,5 HP İLE ÇALIŞMAKTADIR
4.MAKİNA AĞIRLIĞI TAKRİBİ 200 KG DIR.
SABUN MAKİNELERİ
Sabun makinelerimiz günlük kapasitesi 1 ve 5 ton arasındadır her türlü katı makine sabunu nu istenilen Gramaj'da üretim yapabilmektedir.
Sabun makinelerimizi standart dışında müşteri isteğine göre de üretmekteyiz.
Sabun Makinası
Sabun Üretimi Yapmak isteyen Tüm Firma ve Kuruluşlara Sabun imalatı Konusunda Danışmanlık ve Eğitim Sabun Makinaları Kullanımı ile ilgili detaylı Eğitimi de beraberinde sunmaktayız.
Kalıp Sabun Üretim Hattı,
Kalıp sabun makinesi,
Sabun fabrikası kurulumu,
Kalıp sabun makinası,
Komple katı sabun makinaları
SABUN ÜRETİM TESİSİ KURULUMU
Sabun üretimi için gerekli olan Makina, Ekipman, Hammadde, Laboratuvar, Formulasyon, Personel eğitimi dahil anahtar teslim tesis kurulum hizmetimizdir.
Makine tipi sabun üretiminde ise, pişirme ve şekillendirme olarak iki ana üretim aşaması bulunmakta ve üretim son safha olan ambalajlama safhasına kadar üretim makineler gerçekleştirilmektedir. .
Sabun üretimi, işleme ve ambalajlama operasyonlarınsan ibaret geniş bir makine parkına sahiptir. Bu işlemelerin kompleksliği ve ölçüsü, birkaç kişilik küçük işlemelerden, bir kaç bin kişinin çalıştığı büyük işlemelere göre sınıflandırılıp, değerlendirilir.
Sabun üretim süreci kısaca aşağıdaki gibidir:
Hammadde hazırlama
Sabun pişirme (sabunlaştırma)
Tuzlama
Bitirme
Kurutma
Katkıların eklenmesi (Karıştırıcılı kazan, melanjör v.b)
Ekstrüzyon (Sabun makarnası ve profil çekme, kesme)
Şekillendirilme
Ambalajlama (Sarma, poşetleme, kutulama vb.)